ΟΦΗ μεταγραφές: Έκλεισε τον Φώτη Κουτσουπιά της Σπαλ

ΟΦΗ μεταγραφές: Έκλεισε τον Φώτη Κουτσουπιά της Σπαλ

κουτσουπιας οφη σπαλ

bet365

Ο ΟΦΗ τα βρήκε με την Σπαλ κι έτσι ο Φώτης Κουτσουπιάς θα συνεχίζει να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας του Ηρακλείου.

Σε μία κίνηση για το μέλλον προχώρησε ο ΟΦΗ, αφού μπόρεσε να διατηρήσει στις τάξεις του τον νεαρό Φώτη Κουτσουπιά, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν ως δανεικός στους Κρητικούς από την Σπαλ.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί «προϊόν» των ακαδημιών του συλλόγου από τον οποίο και αποχώρησε το καλοκαίρι του 2022 για να πάει στην ιταλική ομάδα. Εκεί αγωνιζόταν ως επιθετικός μέσος κι έπαιξε κατά κύριο λόγο για την Κ17 του ιταλικού συλλόγου.

Τελικά πέρυσι επέστρεψε για λίγους μήνες με την μορφή δανεισμού, ικανοποίησε με την παρουσία του στην Κ19 του κλαμπ (11 συμ. 1 ασίστ), όπου μάλιστα υπήρξε και αλλαγή της θέσης του, αφού με τους Κρητικούς αγωνιζόταν είτε σαν φουλ μπακ σε τριάδα ή απλό μπακ σε τετράδα. Έκανε μάλιστα και προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Κάπως έτσι οι Κρητικοί κινήθηκαν για να τον κάνουν ξανά δικό τους.

Οι συζητήσεις του ΟΦΗ με την ιταλική ομάδα είχαν θετική κατάληξη κι έτσι ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στο Ηράκλειο. Μάλιστα υπέγραψε ήδη το συμβόλαιό του με την ομάδα και αφότου ανακοινωθεί, που είναι ουσιαστικά και το μόνο που απομένει, θα ταξιδέψει στην Ολλανδία και το Όστερμπεκ για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, με την οποία και θα προπονείται τη νέα σεζόν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα