Άρης: Έκλεισε ο κύκλος των προγραμματισμένων φιλικών αγώνων στην Ολλανδία

Άρης: Έκλεισε ο κύκλος των προγραμματισμένων φιλικών αγώνων στην Ολλανδία

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Ο Άρης ήταν σε αναζήτηση αντιπάλου για τον προγραμματισμό μιας ακόμη φιλικής αναμέτρησης στην Ολλανδία και τελικώς θα αντιμετωπίσει την Ντόρντρεχτ στις 27 Ιουλίου.

Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει για την Ολλανδία το πρωί της Κυριακής (21/7). Εκεί θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της το οποίο περιλαμβάνει τη διεξαγωγή τριών φιλικών αναμετρήσεων. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ Άρης στην ενημέρωσή της… «Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες και οι ώρες των φιλικών αγώνων του ΑΡΗ στη διάρκεια του δευτέρου σταδίου της προετοιμασίας, που θα γίνει στην Ολλανδία (21-31 Ιουλίου). Συγκεκριμένα η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στις 24 Ιουλίου την AZ Alkmaar (19:30 ώρα Ελλάδας), στις 27 Ιουλίου την FC Dordrecht (16:00 ώρα Ελλάδας) και στις 30 του μήνα την NAC Breda (20:30 ώρα Ελλάδας). Η αναμέτρηση με την FC Dordrecht (27/07) θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών».

Πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα συμπεριληφθούν στην αποστολή καθώς στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας που έγινε στην Πτολεμαΐδα συμμετείχαν και παίκτες οι οποίοι δεν βρίσκονται στο τακτικό πλάνο του Άκη Μάντζιου. Μένει να φανεί δηλαδή αν θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις μαζί τους για να αποδεσμευτούν. Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει ταυτοχρόνως να προστεθούν παίκτες καθώς μέχρι στιγμής οι «κίτρινοι» έχουν περιοριστεί στην υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Χουλιάν Κουέστα και την αγορά των δικαιωμάτων του Σάπι Σουλεϊμάνοφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα