Asteras Aktor μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάμι Φαράι

Asteras Aktor μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάμι Φαράι

φάραι αστέρας

bet365

Ο Asteras Aktor ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Σάμι Φαράι, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Σοσό τον Γενάρη.

Ο Asteras Aktor προχώρησε στην απόκτηση του Σάμι Φαράι, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του. Ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός μέσος, που έχει και αλγερινή υπηκοότητα, κυκλοφορούσε ελεύθερος από τον περασμένο Γενάρη, όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την Σοσό.

Στο πρώτο μισό της σεζόν έκανε μόλις δύο συμμετοχές με την γαλλική ομάδα, μία στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της χώρας και μία στο Κύπελλο Γαλλίας.

Πρόκειται για μια κίνηση - επένδυση για το παρόν και το μέλλον των Αρκάδων, οι οποίοι από τη σεζόν 2024-25 θα έχουν και τη Β' ομάδα για να δίνουν ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Asteras Aktor:

«Ο ποδοσφαιριστής, Samy Faraj εντάσσεται στο δυναμικό της Ομάδας του ASTERAS AKTOR. Ο Faraj έχει γεννηθεί στην πόλη Croix της Γαλλίας, έχει Αλγερινή εθνικότητα και αγωνίζεται ως μέσος και εξτρέμ. Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια του ASTERAS AKTOR και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Όνομα: Samy Faraj

Θέση: Μέσος

Ημερομηνία Γέννησης: 04/10/2001

Χώρα: Γαλλία

Προηγούμενη ομάδα: Sochaux

ΔΗΛΩΣΗ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να δω τι μπορώ να κάνω στον αγωνιστικό χώρο. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, θα δουλέψω πάρα πολύ σκληρά για να καταφέρω να καθιερωθώ στη νέα μου ομάδα".».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα