Gazzetta dello Sport: «Η Μπολόνια έκανε πρόταση 22 εκατομμυρίων για τον Ιωαννίδη»

Newsroom
Ο Φώτης Ιωαννίδης

bet365

Η Μπολόνια επιστρέφει για τον Ιωαννίδη με την Gazzetta dello Sport να αναφέρει πως οι Ιταλοί έκαναν πρόταση στον Παναθηναϊκό 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν λέει να τα παρατήσει η Μπολόνια όσον αφορά την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη. Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα της Gazzetta delo Sport οι Ιταλοί επανήλθαν κάνοντας πρόταση στον Παναθηναϊκό 22 εκατομμυρίων. Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Έλληνας επιθετικός θέλει να παίξει στην Serie A και σε ομάδα που θα αγωνιστεί στο Champions League, ενώ επισημαίνεται πως υπάρχει αισιοδοξία για αίσιο τέλος από πλευράς των Ιταλών.

Αξίζει να αναφερθεί πως λίγες ημέρες πριν η Μπολόνια πούλησε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ζίρκζι με 40 εκατομμύρια. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει κάτι νεότερο, αν και πριν λίγες ημέρες είχε ξεκαθαριστεί πως είπε όχι σε πρόταση που είχε φτάσει τα 25 εκατομμύρια.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα