Πρόεδρος Σλόβαν Μπρατισλάβας για Σπόραρ: «Αμοιβαίο το ενδιαφέρον, αλλά πρέπει να συμφωνήσουμε με τον Παναθηναϊκό»

Newsroom
Ο Σπόραρ πανηγυρίζει στο «Κλ. Βικελίδης»

bet365

Το σοβαρό ενδιαφέρον της Σλόβαν Μπρατισλάβας για την απόκτηση του Άντραζ Σπόραρ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας, που τόνισε ωστόσο πως πρόκειται για μια οικονομικά απαιτητική περίπτωση ποδοσφαιριστή.

Σάρκα και οστά επιθυμεί η Σλόβαν Μπρατισλάβας να πάρει το ενδιαφέρον της για τον Άντραζ Σπόραρ του Παναθηναϊκού. Ο πρόεδρος του συλλόγου μάλιστα, επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του σε συνέντευξη Τύπου πως ο Σλοβένος φορ, που αγωνίστηκε στους Σλοβάκους για μια διετία (2018 - 2020), αποτελεί έναν από τους στόχους του καλοκαιριού, τονίζοντας μάλιστα πως και ο ίδιος ο παίκτης είναι «ανοιχτός» στο ενδεχόμενο μετακίνησής του. Προσέθεσε βέβαια πως δεν πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση.

«Το να έρθει στην ομάδα μας ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής δεν είναι εύκολο. Πρόκειται για μια απαιτητική οικονομικά μεταγραφή. Το ενδιαφέρον ανάμεσα σε εμάς και τον Σπόραρ είναι αμοιβαίο, όμως πρέπει να συμφωνήσουμε και με τον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Ιβάν Κμότρικ χαρακτηριστικά.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα