Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η Αλ Καλίτζ κατέθεσε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για τη μεταγραφή του Φορτούνη

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η Αλ Καλίτζ κατέθεσε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για τη μεταγραφή του Φορτούνη

Ο Φορτούνης

bet365

Η Αλ Καλίτζ έχει κάνει ήδη όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την προσθήκη του Φορτούνη και αναμένει πλέον το ΟΚ από την αρμόδια Ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας. Τι είπε ο Δώνης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Προς την τυπική ολοκλήρωσή οδεύει η μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ. Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις καταθέτοντας τα έγγραφα που χρειάζονται και περιμένει πλέον το ΟΚ της αρμόδιας Ομοσπονδίας. Οι εξελίξεις ίσως προκύψουν και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Ο Κώστας Φορτούνης θα κλείσει εκεί με ένα συμβόλαιο της τάξεως των 3 και πλέον εκατ. ευρώ μαζί με μπόνους για 2 χρόνια. Εφόσον όλα πάνε καλά θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Δώνη που τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και ήθελε να συνεργαστεί μαζί του εδώ και αρκετά χρόνια.

Στο μεταξύ ο κόουτς Δώνης είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για το θέμα αυτό ότι «ο Κώστας είναι μέσα στους στόχους μας. Απλώς η κατάσταση στη Σαουδική Αραβία φέτος είναι λίγο πιο περίπλοκη από πέρυσι γιατί το κράτος και ο Βασιλιάς δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη τα μπάτζετ των ομάδων. Οι ομάδες δεν ανήκουν σε ιδιώτες με εξαίρεση κάποιες ομάδες που έχουν χορηγούς και κάνουν πολύ μεγάλες μεταγραφές. Οι υπόλοιπες περιμένουμε το κράτος.

Στην υπόθεση του Κώστα είμαστε κοντά. Έχουμε ζητήσει την έγκριση (από την αρμόδια Αρχή / Επιτροπή). Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και στο επόμενο διάστημα θα είναι παίκτης μας. Εεγώ προτιμώ να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά αυτά τα γραφειοκρατικά δεν εξαρτώνται από τους προπονητές.

Τον θεωρώ από τα καλύτερα δεκάρια. Μην ξεχνάμε πώς (πριν από χρόνια) είχε χτυπήσει την πόρτα ακόμα και να πάει και στην Άρσεναλ. Έχει όλα τα στοιχεία να μας βοηθήσει».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα