ΟΦΗ: Φιλική ήττα 3-0 από την Μπέβερεν (vid)

ΟΦΗ: Φιλική ήττα 3-0 από την Μπέβερεν (vid)

Newsroom
ofi filiko

bet365

Ο ΟΦΗ έχασε από την Μπέβερεν του Βελγίου με 3-0, στο πρώτο του καλοκαιρινό τεστ προετοιμασίας.

Το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας έδωσε σήμερα (16/7) ο ΟΦΗ, που αντιμετώπισε την Μπέβερεν και από την οποία έχασε με 3-0. Βέβαια για τους Κρητικούς είναι ακόμη πολύ νωρίς, το «χτίσιμό» τους βρίσκεται σε «νηπιακό» στάδιο και η ήττα περνά σε (πολύ) δεύτερη μοίρα.

Ο Τραϊανός Δέλλας ξεκίνησε με τον Μπάουμαν κάτω από τα γκολπόστ, τους Γκονζάλεθ, Μπρεσάν, Χνάρη, Αμπάντα τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά, τους Γκαγιέγος, Καραχάλιο, Φαϊτάκη στον άξονα, τους Θεοδοσουλάκη, Ριέρα στα άκρα και τον Ισέκα στην κορυφή της επίθεσης.

Τα πρώτα λεπτά κύλησαν σε σχετικά χαμηλό τέμπο, η Μπέβερεν όμως κατάφερε στο 18' να ανοίξει το σκορ με τον Ντάσι. Ο ΟΦΗ θέλησε να «απαντήσει», είχε μία καλή στιγμή με τον Ριέρα ωστόσο στο 31' δέχθηκε και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά από τον Λιμπόμπε. Σα να μην έφτανε αυτό η βελγική ομάδα έκανε στο 36' το 3-0 με τον ίδιο παίκτη (σ.σ. αυτή τη φορά με κεφαλιά), που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

 

Στο δεύτερο μισό ο «Κολοσσός» προχώρησε σε μαζικές αλλαγές, ύστερα από μερικά λεπτά κάτι ανάλογο έκαναν και οι αντίπαλοί του και ο ρυθμός έπεσε. Ετσι το 3-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα