Αρης: Τα δύο ματς που κινδυνεύει να μην έχει αρκετούς διαθέσιμους παίκτες

Newsroom
aris eurokinisi

bet365

Αν σε δεύτερο βαθμό δεν «πέσει» η ποινή των παικτών του Αρη, τότε κόντρα σε Ατρόμητο και Πανσερραϊκό δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι Κυριαζής, Φατόρε, Τζούρασεκ, Πάβισιτς, Πάρντo, Σαβέριο, οι νεαροί της ομάδας και τα καλοκαιρινά της αποκτήματα.

Με γνώμονα τα υπάρχοντα δεδομένα ο Αρης καλείται τις δύο πρώτες αγωνιστικές να μην υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του που συνεχίζουν από πέρσι, καθώς αυτή είναι η ποινή που τους επιβλήθηκε σε πρωτοβάθμιο επίπεδο για το θέμα των μεταλλίων του τελικού του Κυπέλλου, όπου οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν 1-0 από τον Παναθηναϊκό.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν ασκήσει έφεση, ενώ αν δεν αλλάξει η απόφαση αυτό σημαίνει πως δεν θα έχουν τον Σουλεϊμάνοφ στα πρώτα επτά ματς της σεζόν, καθώς του έχει επιβληθεί έξτρα «καμπάνα» πέντε αγώνων.

Ετσι αυτή τη στιγμή από τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο club και συμμετέχουν στην προετοιμασία του συλλόγου δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με Ατρόμητο στο Περιστέρι και Πανσερραϊκό στις Σέρρες έχουν μόνο Κυριαζής, Φατόρε, Τζούρασεκ, Πάβισιτς, Πάρντο,Σαβέριο και οι νεαροί Κουτρουλίδης, Σεβαστίδης, Χαρούπας, Μεμέτογλου, Καραμανλής, «συν» φυσικά όποιοι αποκτηθούν στην πορεία της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα