Πρωτάθλημα Stoiximan Super League: Οι βραβεύσεις πριν την κλήρωση

Newsroom
Κλήρωση Super League

bet365

Πριν την κλήρωση της Stoiximan Super League βραβεύτηκαν ομάδες και ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την περσινή χρονιά. Την τιμητική του είχε ο Ολυμπιακός που κατέκτησε το Conference League στους άνδρες και το UEFA Youth League από την Κ19.

Όπως γίνεται σε κάθε κλήρωση πρωταθλήματος, έτσι και σε αυτή της Stoiximan Super League 2024-25, είχαμε και τις βραβεύσεις σε ομάδες και αθλητές που ξεχώρισαν.

Αρχικά ο Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης παρέδωσε βραβείο στον Ολυμπιακό το οποίο παρέλαβε ο Κριστιάν Καρεμπέ, για την κατάκτηση του Conference League. Στην συνέχεια ο Πάνος Κωνσταντόπουλος βράβευσε τον Ζοσέ Ανιγκό για την κατάκτηση του UEFA Youth League από τον Ολυμπιακό.

Μετά τον Ολυμπιακό ακολούθησε η βράβευση της Εθνικής ομάδας που 20 χρόνια πριν κατέκτησε το Euro 2004. Την πλακέτα παρέλαβε ο Γιάννης Γκούμας αναφέροντας τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των παιδιών από το EURO 2004. Εύχομαι το πρωτάθλημα να είναι το ίδιο συναρπαστικό όπως το περσινό. Μακάρι και φέτος να είναι επίσης ανταγωνιστικό. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ελληνικές ομάδες και να φτάσουν ψηλά στην Ευρώπη».

Όσον αφορά τον MVP της περσινής χρονιάς ήταν ο Αγιούμπ Ελ Καμπί, ο οποίος ψηφίστηκε από τον κόσμο. Το βραβείο παρέλαβε ο Κριστιάν Καρεμπέ, με τον Μαροκινό επιθετικό να μιλάει μέσω βίντεο αναφέροντας τα εξής: «Ευχαριστώ τους πάντες που με ψήφισαν, τους συμπαίκτες, τον Ολυμπιακό, τους προπονητές μου για αυτό το βραβείο».

 

Καλύτερο γκολ του περσινού πρωταθλήματος ψηφίστηκε αυτό του Ντανιέλ Ποντένσε στη νίκη των «ερυθρολεύκων» με 4-1 μέσα στη Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο να αναφέρει επίσης μέσω βίντεο τα εξής: «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες, τον προπονητή, την ομάδα και όσους με ψήφισαν για αυτό το βραβείο».

Τέλος βραβεύτηκαν οι Μορόν (πρώτος σκόρερ), Τάισον και Ελίασον για την παρουσία τους στην περσινή χρονιά.

Επίσης βραβεύτηκε και η επιθετικός της ΑΕΚ, Στέλλα Ντζάνη η οποία κατάφερε να βγει νικήτρια από την μάχη της με τον καρκίνο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα