Ισπανικά media: «Προχωρημένες επαφές για να κλείσει τον Μπρέιθγουεϊτ ο Ολυμπιακός»

Ο Δανός φορ

bet365

Ο 33χρονος Δανός επιθετικός που είχε προηγούμενη ομάδα την Εσπανιόλ και ο οποίος βρέθηκε στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, παρουσιάζεται από τους Ισπανούς όχι μόνο ως στόχος του Ολυμπιακού αλλά ως ένας παίκτης που είναι πιθανό να πιάσει Λιμάνι.

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ απασχόλησε για τα καλά τον ΠΑΟΚ και τώρα οι Ισπανοί στα ρεπορτάζ τους εμπλέκουν τον Ολυμπιακό. Ειδικότερα ο ρεπόρτερ του COPE, Κίκε Ιγκλέσιας, κάνει λόγο για προχωρημένες επαφές των Πειραιωτών για να κλείσουν τον έμπειρο φορ. Αναφέρει δηλαδή σε tweet του ότι είναι προχωρημένη περίπτωση.

Ο 33χρονος Δανός διεθνής με τη φανέλα της Εσπανιόλ είχε συνολικά 45 συμμετοχές (39 στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, 2 στο Κύπελλο και 4 για τους αγώνες ανόδου για τη La Liga) σημειώνοντας 22 γκολ ενώ είχε και συνδρομή και με ασίστ. Με τη Δανία έχει υπάρξει διεθνής 69 φορές έχοντας και 10 γκολ. Με τη Μπαρτσελόνα ο έμπειρος σέντερ φορ είχε 58 συμμετοχές με 10 τέρματα.

@Photo credits: Photo credits: twitter.com/MartinBraith

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα