Πρωτάθλημα Stoiximan Super League: Το τετ α τετ Μαρινάκη με Ηλιόπουλο

Newsroom
fda

bet365

Οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Μάριος Ηλιόπουλος, ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ αντίστοιχα, είχαν σύντομη συνομιλία στο περιθώριο της κλήρωσης της Stoiximan Super League.

Με κάθε επισημότητα, όπως άλλωστε αρμόζει σε τέτοιες περιστάσεις, πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη λίμνη της Βουλιαγμένης η κλήρωση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League. Μια κλήρωση που πριν είχε πολλές και σημαντικές βραβεύσεις, ενώ στην συνέχεια ξεχωριστό ήταν το ενδιαφέρον για τα ντέρμπι που θα δούμε φέτος.

Ντέρμπι που όπως έχετε διαβάσει και στο Gazzetta θα μπορούν να δουν όλοι οι συνδρομητές των Cosmote TV και NOVA μετά την συμφωνία των δύο καναλιών.

Όσον αφορά τα... πηγαδάκια, αυτό που ξεχώρισε ήταν ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και προέδρου της Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον νέο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο, καθώς οι δύο άνδρες είχαν ένα σύντομο τετ α τετ που κράγησε λίγα δευτερόλεπτα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα