Athens Kallithea: Φιλική «τριάρα» επί της Σκεντερμπέου

Athens Kallithea: Φιλική «τριάρα» επί της Σκεντερμπέου

Ντονάτι

bet365

Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας της η Athens Kallithea υπέταξε την αλβανική Σκεντερμπέου στην Πτολεμαΐδα με 3-0.

Με νίκη άρχισε τη σειρά των φιλικών αναμετρήσεων της η Athens Kallithea. H ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι το απόγευμα της Τρίτης (16/7) επικράτησε της αλβανικής Σκεντερμπέου με 3-0, στο Προπονητικό Κέντρο «Ευάγγελος Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα.

Η Athens Kallithea άνοιξε το σκορ στο 45' με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαβιέ Ματίγια. Στο δεύτερο μέρος ο Καινούργιος διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και λίγο πριν το φινάλε ο αρχηγός Γιάννης Λουκίνας διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με εκτέλεση έπειτα από κάθετη πάσα του Ορέστη Τσιντώνη.

Στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας των Νοτίων Προαστίων ήταν οι νεοαποκτηθέντες Μπερναμπέ, Πασαλίδης, Σοΐρι και Ουλντρίκις, ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν ο Γκέλιος και ο Σαρδέλης. Από εκεί και πέρα ο Μάσιμο Ντονάτι χρησιμοποίησε και δυο ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες, με τον έναν σύμφωνα με πληροφορίες να προέρχεται από την Αφρική.

Επόμενο φιλικό για την Athens Kallithea στις 20 Ιουλίου κόντρα στον Ατρόμητο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα