Βίλας Μπόας για Κάρμο: «Είχαμε πρόταση από τον Ολυμπιακό αλλά δεν φτάσαμε σε συμφωνία»

Βίλας Μπόας για Κάρμο: «Είχαμε πρόταση από τον Ολυμπιακό αλλά δεν φτάσαμε σε συμφωνία»

Newsroom
Ο Κάρμο

bet365

Ο πρόεδρος της Πόρτο, Αντρέ Βίλας Μπόας, μίλησε για την υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είχε όντως καταθέσει επίσημη πρόταση, προσθέτοντας ωστόσο πώς οι δύο ομάδες δεν έφτασαν ποτέ σε οριστική συμφωνία για τον Ανγκολέζο κεντρικό αμυντικό.

Ο Ντάβιντ Κάρμο ήταν ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας ωστόσο μετά και τις τελευταίες διαπραγματεύσεις ο Ανγκολέζος κεντρικός αμυντικός αποφάσισε να συνεχίσει στην Πόρτο και να διεκδικήσει φανέλα βασικού στους «δράκους».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πόρτο, Αντρέ Βίλας Μπόας, ο Ολυμπιακός είχε όντως καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Κάρμο, ωστόσο τόνισε πώς οι δύο ομάδες δεν είχαν φτάσει σε οριστική συμφωνία για την ολοκλήρωση του deal.

«Η πρόταση που είχαμε ήταν για τον Ντάβιντ Κάρμο. Ο Ολυμπιακός είχε οψιόν αγοράς και ενδιαφερόταν. Ο παίκτης ήταν εξαιρετικός στην προετοιμασία. Έχουμε μια πολύ καλή λύση στο ρόστερ μας. Δεν φτάσαμε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης είναι ήρεμος, τα δίνει όλα», δήλωσε ο Βίλας Μπόας που πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα προέδρου στην Πόρτο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα