Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το ποσό που προσφέρουν οι «πράσινοι» για τον Έντσο Ντίας σύμφωνα με τους Αργεντίνους

«Πρόταση του Παναθηναϊκού στην Ρίβερ για τον Έντσο Ντίας, αρνητικοί οι Αργεντίνοι»

bet365

Σύμφωνα με ιστοσελίδα από την Αργεντινή, ο Παναθηναϊκός είναι πρόθυμος να πληρώσει 3 εκατ. ευρώ για τον Έντσο Ντίας ενώ η Ρίβερ Πλέιτ έχει βρει τον αντικαταστάτη του.

Η ιστοσελίδα «lapaginamillonaria» της Αργεντινής δημοσίευσε το βράδυ της Τρίτης (16/07) ένα εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με το μέλλον του Έντσο Ντίας στην Ρίβερ Πλέιτ εμπλέκοντας και τον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ αυτό ανέφερε πως οι «Μιγιονάριος» βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση του μεταγραφικού τους σχεδιασμού, ωστόσο υπάρχει κάτι που τους ανησυχεί κι αυτό είναι μία ενδεχόμενη αποχώρηση του Έντσο Ντίας, για τον οποίο έχει ενδιαφερθεί ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» μάλιστα έχουν ήδη ενημερώσει την διοίκηση της Ρίβερ Πλέιτ πως είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περίπου 3 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους, ένα ποσό που θα μπορούσε να οδηγήσει τον 28χρονο αριστερό μπακ στην πόρτα της εξόδου, αν εκείνος ξεκαθαρίσει πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Με την κατάσταση ως έχει το αργεντίνο κλαμπ έχει ήδη κάνει την έρευνά του για τον αντικαταστάτη του, αφού πέρα από τον Φράνκο Καρμπόνι, σκοπεύουν να πάρουν κι έναν πιο έμπειρο παίκτη. Το όνομα που έχουν ξεχωρίσει αυτή τη στιγμή είναι ο Ρομάν Βέγκα της Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Να σημειώσουμε πως παλαιότερα δημοσιεύματα είχαν κάνει αναφορά για πρόταση που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός για τον παίκτη, αλλά είχε εισπράξει αρνητική απάντηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα