Ολυμπιακός: Ποιος μπορεί να είναι ο παίκτης-έκπληξη στη φετινή προετοιμασία!

Ολυμπιακός: Ποιος μπορεί να είναι ο παίκτης-έκπληξη στη φετινή προετοιμασία!

Ολυμπιακός: Ποιος μπορεί να είναι ο παίκτης-έκπληξη στη φετινή προετοιμασία!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος επιχειρεί μέσα από το blog του στο gazzetta να εντοπίσει έναν παίκτη που μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Λέω κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ότι σε κάθε προετοιμασία του Ολυμπιακού προκύπτει κι ένας παίκτης-έκπληξη.

Κάποιος παίκτης, δηλαδή, από αυτούς που λέμε ότι δεν τους περιμένουμε, αρπάζει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δίνει ο προπονητής και προσφέρει μία λύση σαν να λέμε «από το πουθενά». Αυτό γίνεται επί χρόνια, πάντα (!) και δεν βλέπω τον λόγο να μη γίνει και φέτος.

Ποιος λοιπόν θα μπορούσε να είναι ο παίκτης-έκπληξη;

Μήπως ο Πεπ Μπιέλ, που επιστρέφει από δανεισμό και απόντων πλέον των Γιόβετιτς και Φορτούνη θα βρει περισσότερο χώρο;…

Μήπως ο Άμπι, που απόντος του Κάρμο, σίγουρα θα πάρει πιο πολύ χρόνο, τουλάχιστον εν αρχής;

Μήπως ο Μπιανκόν, που προσωπικά μου αρέσει, έστω κι αν σε επίπεδο τακτικής και συγκέντρωσης χρειάζεται δουλειά;

Μήπως ο Ζέλσον, που έχοντας κάνει προετοιμασία και διαθέτοντας ποιότητα, κάνει τη διαφορά;

Για να είμαστε ειλικρινείς, πάντως, δύσκολα κάποιος από αυτούς συνιστά αυτό που λέμε έκπληξη. Οπότε, θα πήγαινα λίγο στα παιδιά που προέρχονται από τη Β ομάδα και την Κ19.

apostolo

Για παράδειγμα στον Αποστολόπουλο, τον οποίο πιστεύει ο προπονητής και θα ήθελε να τον κάνει δίδυμο από αριστερά με τον Ορτέγκα κι όχι να κάνει μεταγραφή. Ήδη ο πρώην παίκτης του Πανσερραϊκού έχει κερδίσει την πρώτη μάχη, με τα τρία μεγάλα παιχνίδια στα οποία έπαιξε στο φινάλε της περσινής σεζόν.

Από την Κ19 θα πόνταρα σε δύο παιδιά.

Στον πιο έτοιμο από κάθε πλευρά, τόσο ηλικιακά (19,5 ετών), όσο και με 30 παιχνίδια βασικός στα πόδια του στη Β ομάδα πανύψηλο στόπερ Κουτσίδη, αρκεί να έχει ξεπεράσει εντελώς τα προβλήματα τραυματισμών που είχε βγάλει προς το τέλος της σεζόν.

Και στον πιο ταλαντούχο, αλλά και μικρότερο απ΄ όλους (17 ετών), στον σέντερ φορ Κωστούλα, που έχει το χάρισμα του επιθετικού κλάσης, με γκολ, ασίστ, τεχνική, αλλά και κορμί.

olympiacos

Όπως κι αν έχει, μακάρι όσο το δυνατόν πιο πολλά παιδιά από την Κ19 να πείσουν τον Μεντιλίμπαρ!

Άσχετο: Τα συμβόλαια προς υπογραφή του Ελ Κααμπί είναι έτοιμα, για να τον καταστήσουν πιο καλοπληρωμένο παίκτη του Ολυμπιακού τουλάχιστον στη σύγχρονη ιστορία του! Κι ο Μαροκινός είναι επίσης έτοιμος να τα υπογράψει.

Η φωτογραφία της ημέρας:

Ο Ντάνι Γκαρθία αποτελεί τη συνέχεια αρκετών επίλεκτων μελών της Αθλέτικ Μπιλμπάο που έχουν έρθει στον Ολυμπιακό.

garcia

Το χορό είχε ανοίξει φυσικά ο Βαλβέρδε, φέρνοντας και τον Ορμπάϊθ με τον Γέστε. Τώρα, είναι ο Μεντιλίμπαρ, που έφερε και τον Γκαρθία. Ενδιάμεσα, ο Μίτσελ είχε βοηθό τον Αλκόρτα!

Και παλιότερα είχε αναλάβει τον Ολυμπιακό ο Σενέκοβιτς, Αυστριακός προπονητής που προηγουμένως είχε δουλέψει στην Αθλέτικ!

Και για το τέλος ένα ιμότζι 🤔

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.