Λαμία, μεταγραφές: Στην τελική ευθεία για Γκουίντο και Κόστιτς

Λαμία

bet365

Η Λαμία προχωρά για δύο μεταγραφικές υποθέσεις καθώς έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με τον Σαλιού Γκουίντο όσο και τον Ίβαν Κόστιτς για την ενίσχυση του ρόστερ.

Μία τελείως διαφορετική ομάδα θα παρουσιάσει τη νέα σεζόν η Λαμία, η οποία έχει ως στόχο την ενίσχυση του ρόστερ με «φρέσκο αίμα» ώστε να επαναλάβει την περσινή επιτυχία όπου μπήκε στα play off της Stoiximan Superleague.

Ήδη η ομάδα έχει προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφές με τον Μαρίνο Σατσιά στο τιμόνι και σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα δύο υποθέσεις βρίσκονται στην τελική ευθεία για να φορέσουν τα «κυανόλευκα».

Αρχικά, ο Σαλιού Γκουίντο είναι ο εκλεκτός της ομάδας της Φθιώτιδας για την κορυφή της επίθεσης. Ο 27χρονος διεθνής φορ από το Μάλι μένει ελεύθερος από την Χαποέλ Πέταχ Τίκβα και απομένουν τα τυπικά για να συνεχίσει την καριέρα του στη Λαμία.

Πέρσι μέτρησε έξι γκολ σε 24 συμμετοχές στο Ισραήλ ενώ έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα των Ντίμπα Φουαρά, της Λάτσι, της Κεράλα, της Γκοκουλάμ, της Κετσιορενγκουτσού, της Μπίλις, της Σκεντέρμπεου, της Αλ Αχλί, της Εσπεράνς Τουνίς, της Μιμόσας, της Μπαμάκο, ενώ έγινε επαγγελματίας στην πατρίδα του με την Ζαν Ντ’ Αρκ FC, πετυχαίνοντας 51 γκολ σε 142 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Από εκεί και πέρα, η Λαμία θα ολοκληρώσει και την απόκτηση του Ίβαν Κόστιτς, ο οποίος, όπως είχατε ενημερωθεί από το Gazzetta, θα είναι δίδυμο με τον Ρατόν και ο Σουρδής θα συμπληρώνει την τριάδα στον «άσο» για τη νέα σεζόν. Ο 28χρονος πορτιέρε έμεινε ελεύθερος από τον Βόλο και αναμένεται να συνεχίσει την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λαμίας.

Τέλος, η Λαμία θα δώσει το πρώτο της φιλικό την Πέμπτη (18/07) κόντρα στον Παναιτωλικό και μετά από αυτό θα συνεχίσει τη μεταγραφική της ενίσχυση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα