Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Βόλου στην Ιταλία, την Παρασκευή το δυνατό φιλικό με Σαλερνιτάνα

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Βόλου στην Ιταλία, την Παρασκευή το δυνατό φιλικό με Σαλερνιτάνα

Newsroom
Βόλος

bet365

Ο Βόλος συνεχίζει την προετοιμασία του στην Ιταλία χωρίς προβλήματα. Η ομάδα του Χοακίν Γκόμεζ ετοιμάζεται και για το δεύτερο σαφώς πιο δυνατό φιλικό καθώς την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει την Σαλερνιτάνα.

Στην Ιταλία βρίσκεται ο Βόλος όπου συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του. Αναλυτικά οι Βολιώτες ανέφεραν σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα τους: «Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Βόλου στο Τορτζιάνο της Ιταλίας.

Ο Χοακίν Γκόμεζ και οι συνεργάτες του δουλεύουν πλέον ως επί το πλείστον στον τομέα της τακτικής και μέσα από τις ασκήσεις αυτές επιτυγχάνεται και η βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Ο Ισπανός τεχνικός μέχρι στιγμής εμφανίζεται ικανοποιημένος από την προετοιμασία και κυρίως από την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά οι ποδοσφαιριστές του.

Θυμίζουμε ότι επόμενο φιλικό του Βόλου στην Ιταλία είναι προγραμματισμένο την Παρασκευή (19/7) κόντρα στην Σαλερνιτάνα, σε έναν αγώνα όπου λόγω της δυναμικότητας της αντιπάλου ο Χοακίν Γκόμεζ αναμένεται να εξάγει και τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα