Τα συγκινητικά λόγια του Φορτούνη για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Πρόεδρέ μου, σε ευχαριστώ για όλα»

Τα συγκινητικά λόγια του Φορτούνη για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Πρόεδρέ μου, σε ευχαριστώ για όλα»

ελλαδα

bet365

Με ένα τρομερό μήνυμα, ο Κώστας Φορτούνης αναφέρθηκε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το τέλος της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες.

Με συγκινητικά λόγια, ο Κώστας Φορτούνης αποχαιρέτησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά την απόφαση να μην συνεχίσει στους Πειραιώτες μετά από δέκα χρόνια παρουσίας.

Αναλυτικά έγραψε:

«Πριν από δέκα χρόνια, ΕΣΥ με έφερες στο σπίτι μου. ΕΣΥ μου έδωσες την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας. Με πίστεψες. Με στήριξες. Μου έδειξες τον δρόμο. Με έκανες μέλος της οικογένειάς σου. Στα δύσκολα, ήσουν εκεί για εμένα. Όπως είσαι πάντα για τον Ολυμπιακό μας.

Ζήσαμε τόσο σπουδαίες στιγμές. Δύσκολες, χαρούμενες. Αλλά στο τέλος, κάναμε τον Ολυμπιακό μας Πρωταθλητή Ευρώπης. Φεύγω με βάρος στην καρδιά, αλλά με την επίγνωση ότι έχω μια δεύτερη οικογένεια, που πάντα θα την αγαπώ και θα με αγαπά. Θα σε ευγνωμονώ για πάντα. Πρόεδρέ μου, σε ευχαριστώ για όλα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα