Ολυμπιακός: Όλα έτοιμα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ σύμφωνα με τους Σαουδάραβες

Ολυμπιακός: Όλα έτοιμα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ σύμφωνα με τους Σαουδάραβες

ελλαδα

bet365

Η Αλ Καλίτζ έχει συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό μετά από δέκα χρόνια.

Με συγκινητικά λόγια και από τις δύο πλευρές, ο Κώστας Φορτούνης αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό μετά από δέκα χρόνια συνεργασίας και οδεύει προς την Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη στη Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με τα media από τη Σαουδική Αραβία, η ομάδα του Έλληνα κόουτς έχει συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και έχει προβεί σε όλες τις ενέργειες που χρειάστηκε για να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Όπως τονίζουν τα δημοσιεύματα, απομένουν τα τυπικά για να φορέσει τα χρώματα του κλαμπ ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος θα λάβει το συμβόλαιο- «μαμούθ» με απολαβές πάνω από τρία εκατ. ευρώ συν τα μπόνους για τα επόμενα δύο χρόνια.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα