Ολυμπιακός, μεταγραφές: Χτυπάει παντού και επιχειρεί να κλείσει όσο πιο γρήγορα τέσσερις παίκτες

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Χτυπάει παντού και επιχειρεί να κλείσει όσο πιο γρήγορα τέσσερις παίκτες

ελλαδα

bet365

Για την ενίσχυση του ρόστερ φουλάρει ο Ολυμπιακός, ο οποίος «παίζει» σε πολλά μέτωπα ώστε να καλύψει τις ανάγκες στο ρόστερ.

Λίγα 24ωρα πριν το πρώτο (ανεπίσημο) ματς της σεζόν κόντρα στον Άγιαξ (19/07, στις 16:00), ο Ολυμπιακός έχει βάλει μπρος στις... μηχανές για την ενίσχυση του ρόστερ. Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν σε πολλά μέτωπα για να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν οι απαραίτητες προσθήκες που χρειάζεται ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Μετά τις αποφάσεις των Κάρμο και Φορτούνη να μην συνεχίσουν στους «ερυθρολεύκους» και τον Αγιούμπ Ελ Καμπί να είναι κοντά στο να ανανεώσει, οι Πειραιώτες έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε από τη Γουλβς και βρίσκονται σε επαφές με τον Κρίστοφερ Βέλντε της Λεχ Πόζναν προκειμένου να ενισχύσουν τα άκρα της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, όπως διαβάσατε στο blog του Γιώργου Τσακίρη στο Gazzetta, ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον 29χρονο στόπερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γουίλιαν Ρότσα ενώ στη λίστα βρίσκεται και ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός, Σρνταν Μπάμπιτς της Σπαρτάκ Μόσχας αλλά και ο 31χρονος Ματίγια Νάστασιτς που έμεινε ελεύθερος.

Τέλος, στην Ισπανία από το βράδυ της Τρίτης (16/07) τονίζουν πως ο σύλλογος βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ καθώς ο 33χρονος Δανός φορ έχει μείνει ελεύθερος από την Εσπανιόλ έπειτα από μία γεμάτη σεζόν με 22 γκολ σε 39 συμμετοχές.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα