Λαμία, μεταγραφές: Αρέσει ο Λεσοβόι για τα άκρα της επίθεσης

ελλαδα

bet365

Την περίπτωση του 26χρονου εξτρέμ Ντανίλ Λεσοβόι εξετάζει η Λαμία από την Ντιναμό Μόσχας, με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στο στόχαστρο και της ΑΕΛ Λεμεσού.

Η Λαμία είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τόσο τη μεταγραφή του Γκουίντο όσο και του Κόστιτς ωστόσο δεν σταματάει εκεί η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν στη λίστα τους και την περίπτωση του Ντανίλ Λεσοβόι της Ντιναμό Μόσχας για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, με τον ποδοσφαιριστή να ψάχνεται να αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού από τον ρωσικό σύλλογο.

Πέρσι είχε εννιά συμμετοχές με την Μακάμπι Χάιφα στους έξι μήνες που έπαιξε εκεί ενώ συνολικά με την Ντιναμό Μόσχας, όπου και ανήκει, έχει 72 παιχνίδια με 5 γκολ και 11 ασίστ στον απολογισμό του.

Παρότι τις τελευταίες μέρες γράφτηκε για την ΑΕ Λεμεσού, από την ομάδα της Κύπρου δεν προκύπτει κάτι παραπάνω από την επαφή που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών, με τις διαπραγματεύσεις να μην έχουν κάποια εξέλιξη.

Μάλιστα, το «lamiara.gr» τόνισε πως ο Λεσοβόι βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά της Λαμίας. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο 26χρονος εξτρέμ δεν θα συνεχίσει στην Ντιναμό Μόσχας με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα