Το «αντίο» του Φορτούνη στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Δεν υπάρχουν αντίο στον δρόμο μας»

Το «αντίο» του Φορτούνη στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Δεν υπάρχουν αντίο στον δρόμο μας»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Με νέα ανάρτηση, ο Κώστας Φορτούνης αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του για τα όσα έζησε στα δέκα χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

Μετά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Κώστας Φορτούνης ανέβασε νέο post όπου αποχαιρέτησε τον κόσμο του Ολυμπιακού αλλά και την ομάδα με την οποία μοιράστηκε ιστορικές στιγμές τα τελευταία δέκα χρόνια.

Θυμίσουμε πως ο Έλληνας μεσοεπιθετικός επέλεξε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του και να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη.

Αναλυτικά έγραψε: «Δέκα χρόνια στην ομάδα που λάτρεψα απο παιδί! Κομμάτι ενός κόσμου πύρινου με τον οποίο έζησα στιγμές μοναδικές! Χαρές λύπες δυσκολίες και στο τέλος ένας ονειρικός ευρωπαϊκός τίτλος! Δέκα χρόνια στην ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ. Ευχαριστώ όλους όσοι μοιράστηκαν μαζί μου τα αποδυτήρια αυτή την δεκαετία και τον μοναδικό λαό μας που ήταν πάντα εκεί! Δεν υπάρχουν αντίο στον δρόμο μας...!!»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα