Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Κλέιτον Ντιαντί

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Κλέιτον Ντιαντί

Ο Ντιαντί

bet365

Ο 17χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός Κλέιτον Ντιαντί θα αποτελέσει την πρώτη κίνηση του Άρη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και απόψε (17/7) ο νεαρός ποδοσφαιριστής έφτασε στη Θεσσαλονίκη.

Η συμφωνία μεταξύ της ομάδας του «L'Espoir de Guédiawaye» και του Άρη ανακοινώθηκε από την πρώτη την περασμένη εβδομάδα και πλέον αυτή θα επικυρωθεί αφού ο νεαρός παίκτης αποκτήσει το δικαίωμα υπογραφής επαγγελματικού συμβολαίου. Αυτό θα γίνει στις 29 του μήνα.

Ο Άρης αποφάσισε να επενδύσει στον Σενεγαλέζο επιθετικό ο οποίος αγωνίζεται τόσο στα επιθετικά άκρα όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Σύμφωνα με το Transfermarkt διακρίθηκε με την U17 της Σενεγάλης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, η περίπτωσή του προτάθηκε στους «κίτρινους» και αφού κρίθηκε ενδιαφέρουσα, αποφασίστηκε η σχετική επένδυση.

Την περασμένη σεζόν η ομάδα του είχες συμφωνήσει για την παραχώρησή του με τη Σάο Πάουλο, αλλά λόγω της βραζιλιάνικης νομοθεσίας – σύμφωνα με τα αφρικανικά media – και του ότι ο παίκτης ήταν ανήλικος, απορρίφθηκε αυτή η πώληση.

Ο Κλέιτον Ντιαντί θα υποβληθεί αύριο (18/7) σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή η οποία θα ταξιδέψει στην Ολλανδία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα