Ποντένσε για Φορτούνη: «Είσαι θρύλος, δύσκολο να πούμε τι έχεις κάνει για τον σύλλογο μας»

Ποντένσε για Φορτούνη: «Είσαι θρύλος, δύσκολο να πούμε τι έχεις κάνει για τον σύλλογο μας»

ελλαδα

bet365

Από την πλευρά του, ο Ντάνιελ Ποντένσε ευχαρίστησε τον Κώστα Φορτούνη για την προσφορά του στον Ολυμπιακό, αποκαλώντας τον, θρύλο.

Η αποχώρηση του Κώστα Φορτούνη από τον Ολυμπιακό έχει επιφέρει μία σειρά από αναρτήσεις και μηνύματα από παίκτες και ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του, οι οποίοι τον αποχαιρετούν και του εύχονται για το νέο του ποδοσφαιρικό ταξίδι.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος ανέβασε story στα social media και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 31χρονο μεσοεπιθετικό ενώ ανέφερε ως «μας» τον Ολυμπιακό, παρότι βρίσκεται με την αποστολή της Γουλβς.

Αναλυτικά: «Δύσκολο να πούμε με λόγια τι έχεις κάνει για τον σύλλογο μας. Μπορώ μόνο να σε ευχαριστήσω για όλα. Μας βοήθησες να κατακτήσουμε κάθε τρόπαιο. Είσαι θρύλος Κώστα, μην αμφιβάλλεις ποτέ για αυτό».

ελλάδα

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα