Παναθηναϊκός: Γι' αυτό ο Μπάλντοκ δεν είναι στην αποστολή των «πρασίνων»

Παναθηναϊκός: Γι' αυτό ο Μπάλντοκ δεν είναι στην αποστολή των «πρασίνων»

Γι' αυτό ο Μπάλντοκ δεν είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού

bet365

Διαβάστε στο Gazzetta τον λόγο που ο Έλληνας διεθνής μπακ δεν έχει συμπεριληφθεί στους εκλεκτούς του Ντιέγκο Αλόνσο στα εν Ελλάδι φιλικά του Παναθηναϊκού.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ξεκίνησε την προετοιμασία του στον Παναθηναϊκό την 1η Ιουλίου, δεν έχει χάσει καμία προπόνηση αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Ντιέγκο Αλόνσο σε κάποιο από τα φιλικά και ιδιαίτερα σε αυτά της Αθήνας κόντρα σε ΑΕΚ Λάρνακας(3-1) και Μακάμπι Νετάνια(18/7, 21.00), μένοντας εκτός αποστολής.

Γιατί έχει συμβεί αυτό; Ο διεθνής άσος ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με ένα πρόβλημα στη γάμπα, το οποίο τον έθεσε νοκ αουτ για σημαντικό αριθμό αγώνων στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Στο παιχνίδι της Εθνικής στη Γεωργία, ο Μπάλντοκ πήρε ως… σουβενίρ αυτόν τον τραυματισμό και έχασε το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, επειδή θέλουν να προσέχουν για να έχουν, επιθυμούν να μην υπάρχει το παραμικρό ρίσκο στην επιστροφή του έμπειρου δεξιού μπακ και για προληπτικούς λόγους και μόνο έμεινε εκτός αποστολής σε αυτά τα δυο φιλικά, έχοντας συμμετάσχει σε όλες τις προπονήσεις από την ήμερα που ενσωματώθηκε στην «πράσινη» προετοιμασία.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα