Ο Μπρέθγουεϊτ έρχεται στον Ολυμπιακό μετά την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του

Ο Μπρέθγουεϊτ έρχεται στον Ολυμπιακό μετά την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ έκανε με την Εσπανιόλ την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του, πετυχαίνοντας τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν.

Αν το timing παίζει ρόλο στο ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στο πόσο επιτυχημένη μπορεί να αποδειχθεί μία μεταγραφή, τότε ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει πετύχει τον Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ στην καλύτερή φάση του...

Όχι γιατί ο 33χρονος επιθετικός έχει πολλές εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο, ούτε γιατί έχει αποτέλεσει μέλος της Μπαρτσελόνα, αλλά γιατί προέρχεται από την πιο παραγωγική σεζόν στην καριέρα του μέχρι στιγμής.

Την σεζόν που μας πέρασε, ο έμπειρος επιθετικός φορούσε την φανέλα της Εσπανιόλ στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, αποτελώντας τον μεγάλο πρωταγωνιστή στην προσπάθεια που έκανε για επιστροφή στην La Liga.

Χάρη σε αυτόν, η ομάδα της Βαρκελώνης κατάφερε να τερματίσει 4η στην κανονική διάρκεια, να μπει στα play offs για την άνοδο και τελικά να πάρει το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία, βγάζοντας νοκ άουτ αρχικά την Χιχόν και στη συνέχεια την Οβιέδο.

Ο Μπρέθγουεϊτ ούτε λίγο, ούτε πολύ πέτυχε 22 γκολ, αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ του συγκεκριμένου πρωταθλήματος. Ωστόσο, αν και το συμβόλαιό που είχε υπογράψει με την Εσπανιόλ πίσω στο 2022 προέβλεπε άλλον έναν χρόνο συνεργασίας, τελικά έμεινε ελεύθερος και η τύχη τον έφερε στον δρόμο του Ολυμπιακού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα