Ολυμπιακός: Τα likes του Σλούκα στα ποστ αποχαιρετισμού του Φορτούνη

Ολυμπιακός: Τα likes του Σλούκα στα ποστ αποχαιρετισμού του Φορτούνη

Newsroom
Κώστας Φορτούνης

bet365

Ο Κώστας Σλούκας πάτησε like στις αναρτήσεις του Κώστα Φορτούνη, με τον δεύτερο να αποχαιρετά μετά από μία δεκαετία ως ένας από τους εμβληματικούς αρχηγούς τον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Φορτούνης αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό. Μετά από μία ολόκληρη δεκαετία, όπου ταυτίστηκε με τη μεγαλύτερη επιτυχία των «ερυθρολεύκων», την κατάκτηση του Conference League ως αρχηγός, ο Φορτούνης είπε το δικό του αντίο, με τον Κώστα Σλούκα να αντιδρά στα ποσταρίσματά του.

«Δέκα χρόνια στην ομάδα που λάτρεψα από παιδί!» γράφει μεταξύ άλλων ο Φορτούνης, με τον Σλούκα να έχει πατήσει like σε όλες τις δημοσιεύσεις του στο instagram.

Άλλωστε ο Φορτούνης παραμένει γνωστός για την αγάπη του προς το μπάσκετ, όντας συχνά πυκνά στις εξέδρες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Αποκτώντας μάλιστα και επαφές με τον Σλούκα, την περίοδο που εκείνος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα