Παναιτωλικός-Λαμία: Φιλική νίκη 1-0 για τα «καναρίνια»

Newsroom
fda

bet365

Ο Παναιτωλικός νίκησε τη Λαμία με 1-0, σε μεταξύ τους τεστ προετοιμασίας που έγινε στο Καρπενήσι.

Με σκορ 1-0 επικράτησε σήμερα (18/7) ο Παναιτωλικός της Λαμίας, σε μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που έδωσαν στο Καρπενήσι.

Τα «καναρίνια» ξεκίνησαν με το κλασικό τους 3-5-2, ενώ και η ομάδα της Φθιώτιδας είχε τριάδα στα στόπερ.

Στο πρώτο μισό οι «κυανοκίτρινοι» ήταν καλύτεροι και απείλησαν με τους Αναστασόπουλο, Μλάντεν, Ντίαζ και ευρύτερα ήταν η ομάδα που έλεγχε το παιχνίδι.

Τελικά βρήκε δίχτυα στο 50' με τον νεαρό Κακιώνη ύστερα από ωραία ενέργεια του Τορεχόν, ενώ μετά ο Παναιτωλικός «φλέρταρε» και με ένα δεύτερο γκολ με τους Πέρεθ, Μαϊντεβατς. Η Λαμία από την πλευρά της έφτασε πριν το φινάλε κοντά στην ισοφάριση με τον Αναστασόπουλο, όμως ο γκολκίπερ Στεργιάκης του είπε «όχι».

γδφσ

Βέβαια τέτοια εποχή αυτό που μετρά για όλες τις ομάδες είναι το «μοντάρισμα» και όχι το αποτέλεσμα.

Στο Καρπενήσι βρέθηκε, μεταξύ άλλων, και ο ισχυρός άνδρας των «κυανοκίτρινων» Φώτης Κωστούλας, όπου και αρκετοί φίλοι τους.

Παναιτωλικός: Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Αναστασόπουλος, Μαυρίας, Μπακάκης, Κοντούρης, Λιάβας, Νικολάου, Λομόνακο, Ντίας. Επαιξαν και οι Χότζα, Στεργιάκης, Μάνος, Παντελάκης, Γαλιάτσος, Στάγιτς, Αγαπάκης, Τορεχόν, Πέρες, Μπουζούκης, Ράδος, Μπελεβώνης, Μαϊντέβατς, Κακιώνης, Μορφάκης.
Λαμία: Σουρδής, Τερεζίου, Γιαννούτσος, Γυφτομήτρος, Κορνέζος, Σιόλος, Δοϊρανλής, Μέκιτς, Καψάλης, Σιμόνι, Τσιάκας. Επαιξαν και οι: Διαμαντής, Αντράτε Ρατόν, Αθανασακόπουλος, Ντετάκης, Νούνιεζ, Φουρτάδο, Λέικ, Βλαχομήτρος , Σαραμαντάς , Μαργαρίτης, Νικολόπουλος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα