Στρακόσα: «Την Τετάρτη θα είμαστε έτοιμοι» (vid)

Newsroom
Ο Θωμάς Στρακόσα

bet365

Ο Θωμάς Στρακόσα εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ΑΕΚ θα είναι έτοιμη την Τετάρτη και το παιχνίδι με την Ίντερ Εσκάλδες για τον 2ο προκριματικό του Conference League.

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του έκανε με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Θωμάς Στρακόσα. Ο Αλβανός τερματοφύλακας μετά το 1-1με την Ομόνοια στην ΓΣΠ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής:

Για το πως είναι αγωνιστικά: «Είμαι καλά γιατί έκανα προπονήσεις και μόνος μου, θέλω λίγες μέρες για να είμαι στο 100%.»

Για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ και το τι περίμενε: «Δεν είχα σκέψη για το τι να περιμένω, περίμενα ένα υγιές γκρουπ με καλά παιδιά και το βρήκα, είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο. Μετά από το εξωτερικό ήθελα ένα καλό γκρουπ να νιώθω καλά, σαν οικογένεια». Έχουμε κάποια πράγματα να βελτιώσουμε και την Τετάρτη να είμαστε έτοιμοι. Χρειάζονται σερί παιχνίδια για να βρεις τον ρυθμό και την αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι θα γίνει αυτό».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα