ΑΕΚ: Ο Λαμέλα έρχεται απόψε στην Αθήνα!

ΑΕΚ: Ο Λαμέλα έρχεται απόψε στην Αθήνα!

Λαμέλα

bet365

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε τη μεταγραφική «βόμβα» και ο Έρικ Λαμέλα αναμένεται απόψε στις 21:00 στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης προκειμένου να ντυθεί και επίσημα στα κιτρινόμαυρα.

Το «μπαμ» με την απόκτηση του Έρικ Λαμέλα ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η ΑΕΚ, η οποία επιβεβαίωσε ότι αναμένει απόψε στην Αθήνα τον 32χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό!

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της το πρωί της Παρασκευής στα social media, η ΑΕΚ με μια φωτογραφία έκανε γνωστό ότι στις 21:00 ο Λαμέλα αναμένεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προσκαλώντας με αυτόν τον τρόπο τους φίλους της ομάδας για την αποθεωτική υποδοχή του Αργεντινού παικταρά!

Ο Λαμέλα είχε έρθει εδώ και μέρες σε προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ για τριετές συμβόλαιο, όπως είχε αποκαλύψει ο Αργεντινός ρεπόρτερ Ουριέλ Ιουγκτ, με τον ίδιο στη συνέχεια να προσθέτει ότι το deal είχε προσωρινά «παγώσει».

Χθες, ο ίδιος ο Αργεντινός δημοσιογράφος, που είναι πασιφανές ότι έχει στενή σχέση με τον Λαμέλα, επανήλθε γνωστοποιώντας ότι ο παίκτης δεδομένα θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, κάτι που πλέον επιβεβαιώνεται και από τους κιτρινόμαυρους το πρωί της Παρασκευής.

Χωρίς καμία αμφιβολία πρόκειται για μια πολύ μεγάλη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ, η οποία φέρνει στην Ελλάδα με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο τον 32χρονο Αργεντινό με την πλούσια καριέρα σε Ρίβερ Πλέιτ, Ρόμα, Τότεναμ και Σεβίλλη και φυσικά στην Εθνική Αργεντινής.

Σίγουρα αναμένεται μια υποδοχή ανάλογη του ονόματός του από τους φίλους της ΑΕΚ που βλέπουν την Ένωση να ενισχύεται με ακόμα μια σημαντική προσθήκη, ενώ έπεται συνέχεια καθώς οι κιτρινόμαυροι θέλουν να προσθέσουν στο ρόστερ τους ένα βασικό αριστερό μπακ και έναν ικανό φορ.

«Venga, venga Lamela! Ραντεβού στο Ελ. Βενιζέλος στις 21:00», έγραψε στα social media η ΠΑΕ ΑΕΚ, προαναγγέλοντας την άφιξη του Λαμέλα στην Αθήνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα