Ολυμπιακός: Εξετάζει τον Ντεντόνκερ για αντι-Όρτα

Ολυμπιακός: Εξετάζει τον Ντεντόνκερ για αντι-Όρτα

Newsroom
Ντεντόνκερ

bet365

Ο Αντρέ Όρτα εξακολουθεί να είναι ο Νο1 στόχος του Ολυμπιακού για τον άξονα, ωστόσο την ίδια στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και άλλα ονόματα με τον Λεάντερ Ντεντόνκερ της Άστον Βίλα να βρίσκεται στη λίστα.

Δεν αποτελεί μυστικό πώς ο Αντρέ Όρτα εξακολουθεί να είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Πορτογάλος χαφ έλαμψε με τις εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό στο δεύτερο σκέλος της περασμένης περιόδου, έχοντας καταλυτικό ρόλο στην πορεία προς την κατάκτηση του Conference League.

Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Μπράγκα δεν έχουν προχωρήσει όσο θα ήθελαν οι Πειραιώτες και στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εξετάζονται παράλληλα και άλλα ονόματα. Ένας εκ των ποδοσφαιριστών που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, όπως διαβάσατε και στο blog του Γιώργου Τσακίρη στο Gazzetta, είναι ο Λεάντερ Ντεντόνκερ.

Ο Βέλγος χαφ που ανήκει στην Άστον Βίλα από το 2022, βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού και εξετάζεται για... αντι-Όρτα. Στα 29 του χρόνια, ο Ντεντόνκερ ψάχνει νέο προορισμό, καθώς στην Άστον Βίλα δεν αναμένεται να έχει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής. Την περασμένη σεζόν μέτρησε 15 συμμετοχές με τους Villans στο πρώτο μισό της σεζόν, καθώς στο δεύτερο παραχωρήθηκε δανεικός στη Νάπολι με την οποία αγωνίστηκε τρεις φορές στο πρωτάθλημα της Serie A.

Πρόκειται για προϊόν των ακαδημιών της Άντερλεχτ με την οποία έχει αγωνιστεί 171 φορές. Από εκεί παραχωρήθηκε στη Γουλβς, φορώντας τη φανέλα των «λύκων» σε 159 αναμετρήσεις, πριν παραχωρηθεί το καλοκαίρι του 2022 στην Άστον Βίλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα