Με μειωμένες και προνομιακές τιμές τα νέα διαρκείας του Παναθηναϊκού

Με μειωμένες και προνομιακές τιμές τα νέα διαρκείας του Παναθηναϊκού

Newsroom
Διαρκείας Παναθηναϊκού

bet365

Στην διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού είναι από την Παρασκευή τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.

Σε αρκετά ελκυστικές τιμές, τέθηκαν την Παρασκευή τα εισιτήρια διαρκείας του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινάει την ερχόμενη Πέμπτη, με το ματς κόντρα στην Μπότεφ.

Οι τιμές τους, για αγορά ως τις 29 Ιουλίου, ξεκινούν από τα 250 ευρώ και φτάνουν έως τα 3.600 που είναι για τις θέσεις VIP.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι «πράσινοι»: «Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο γήπεδο όπου «γράφτηκαν» ένδοξες σελίδες της ιστορίας του συλλόγου και ξεκινάει τη νέα αγωνιστική περίοδο με στόχο την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και την ευρωπαϊκή διάκριση».

Αξίζει να σημειωθεί πως «Προτεραιότητα να ανανεώσουν το εισιτήριό τους σε προνομιακή τιμή έως και την Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 2μ.μ. έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της περσινής σεζόν.

 

Από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 4 μ.μ. και έως τη Δευτέρα 29 Ιουλίου στις 5.30 μ.μ., θα έχουν όλοι οι φίλαθλοι τη δυνατότητα να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους σε προνομιακή τιμή.

Για τα ισχύοντα από Τρίτη 30 Ιουλίου και έπειτα θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας από νέους κατόχους. Τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν για όλους τους αγώνες σε Ευρώπη (προκριματικά, ομίλους, περαιτέρω φάσεις), Πρωτάθλημα (κανονική περίοδος και play offs), Κύπελλο, φιλικά».

Οι τιμές ανά θύρα

Τιμές διαρκείας Παναθηναϊκού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα