Ολυμπιακός, μεταγραφές: Κοντά στον Βέλντε οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Κοντά στον Βέλντε οι «ερυθρόλευκοι»

ελλαδα

bet365

Η υπόθεση του Κρίστοφερ Βέλντε βρίσκεται σε καλό δρόμο για τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την υπόθεση με happy end!

Όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταφέρει να προχωρήσουν σημαντικά την υπόθεση του Νορβηγού εξτρέμ και μάλιστα ετοιμάζονται να την ολοκληρώσουν θετικά.

Ο Βέλντε που προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν, προβάρει τα «ερυθρόλευκα», με τον Ολυμπιακό να έχει φτάσει πολύ κοντά στα οικονομικά «θέλω» της Λεχ Ποζνάν. Οι Πολωνοί αξίωναν ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ και πράγματι, το deal φαίνεται πως θα οριστικοποιηθεί κοντά στα «θέλω» της Λεχ Ποζνάν.

Ολυμπιακός: Εξετάζει τον Ντεντόνκερ για αντι-Όρτα

Ο 24χρονος κατάφερε να κάνει το αγωνιστικό step up που έψαχνε την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όντας ένας εκ των κορυφαίων εξτρέμ του πρωταθλήματος της Πολωνίας. Την περασμένη σεζόν ο Νορβηγός εξτρέμ μέτρησε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λεχ Ποζνάν, έχοντας απολογισμό 13 γκολ και 5 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα