ΑΕΚ, μεταγραφές: Η Ένωση θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον Κορέα σύμφωνα με τους Ιταλούς

ΑΕΚ, μεταγραφές: Η Ένωση θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον Κορέα σύμφωνα με τους Ιταλούς

Newsroom
Ο Κορέα

bet365

Σύμφωνα με τους Ιταλούς η ΑΕΚ συνεχίζει να εξετάζει την περίπτωση του Χοακίν Κορέα της Ίντερ και ευελπιστεί να βρει τη «φόρμουλα» για να τον κάνει δικό της.

Νέα δεδομένα φέρνουν οι Ιταλοί όσον αφορά την υπόθεση του Χοακίν Κορέα. Παρότι πριν από λίγα στην Ιταλία έγραφαν ότι ο Αργεντινός επιθετικός απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ, η «Tuttosport» τονίζει πώς η Ένωση θα κάνει τα πάντα ώστε να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς η ΑΕΚ δεν έχει παρατήσει την περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «Tuttosport» στο δημοσίευμα της, οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν ότι τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης του Κορέα είναι πολύ μακριά από την ελληνική πραγματικότητα, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή η Ένωση δείχνει να είναι και η πιο «ζεστή» ομάδα για να κυνηγήσει τις πιθανότητες της.

Την ίδια ώρα, δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του από την Ίντερ, παρότι στο πρώτο φιλικό της σεζόν ξεχώρισε. Για τον Κορέα υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, δίχως ωστόσο να έχει γίνει κάποια πρόταση στην Ίντερ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα