ΑΕΚ: Ο Οντουμπάτζο στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στην Ένωση

ΑΕΚ: Ο Οντουμπάτζο στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στην Ένωση

Δημήτρης Βέργος
Ο Οντουμπάτζο με τον Ναλιτζή

bet365

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, η οποία από χθες έχει ανακοινώσει την απόκτησή του.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα από χθες ο Μόουζες Οντουμπάτζο, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Άρη υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την Ένωση ως το καλοκαίρι του 2026.

Ο 31χρονος Άγγλος μπακ έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής στην Αθήνα για να ενταχθεί στις προπονήσεις της ΑΕΚ και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Μάλιστα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» από πλευράς ΑΕΚ τον υποδέχθηκε ο team manager της ομάδας, Δημήτρης Ναλιτζής.

Φυσικά αργότερα απόψε και συγκεκριμένα στις 21:00 προσγειώνεται στην Αθήνα ο Έρικ Λαμέλα, ο οποίος θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον κόσμο της Ένωσης να τον περιμένει για αποθεωτική υποδοχή στην πύλη 7 Cargo του αεροδρομίου.

Ο Οντουμπάτζο στην Αθήνα για την ΑΕΚ

Ο Οντουμπάτζο στην Αθήνα για την ΑΕΚ

Ο Οντουμπάτζο στην Αθήνα για την ΑΕΚ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα