Μπέος: «Κάτι καλό γίνεται φέτος στον Βόλο»

Μπέος: «Κάτι καλό γίνεται φέτος στον Βόλο»

Newsroom
Ο Αχιλλέας Μπέος

bet365

Την αισιοδοξία του για την φετινή χρονιά όσον αφορά τον Βόλο εξέφρασε ο Αχιλλέας Μπέος από την Ιταλία όπου βρίσκεται παρακολουθώντας την προετοιμασία της ομάδας του.

Ο Βόλος συνεχίζει την προετοιμασία του στην Ιταλία, με τον Αχιλλέα Μπέο να βρίσκεται εκεί προκειμένου να δει από κοντά το χτίσιμο της ομάδας. Ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος της Μαγνησίας δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την φετινή χρονιά, αναφέροντας πως κάτι καλό γίνεται φέτος.

Αναλυτικά οι Βολιώτες αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους τα εξής: «Στην Ιταλία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Αχιλλέας Μπέος, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά μέρος της προετοιμασίας του Βόλου.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε και στο φιλικό του Βόλου με τη Σαλερνιτάνα, όπου είχε την ευκαιρία να δει την ομάδα του ουσιαστικά στο πρώτο δυνατό φιλικό τεστ.

Πριν από την έναρξη του φιλικού, η διοίκηση της Σαλερνιτάνα τίμησε τον Αχιλλέα Μπέο, ενώ και ο ισχυρός άντρας του Βόλου έδωσε τιμητικά μία φανέλα του Βόλου στους Ιταλούς.

Ο Αχιλλέας Μπέος ερωτηθείς από δημοσιογράφους για τον φετινό Βόλο, φανερά αισιόδοξος αρκέστηκε να δηλώσει: «Κάτι καλό γίνεται φέτος με τελείως διαφορετική νοοτροπία σε όλα τα επίπεδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα