Ολυμπιακός: Θετικές οι ενδείξεις για το νέο συμβόλαιο του Ελ Καμπί

Ολυμπιακός: Θετικές οι ενδείξεις για το νέο συμβόλαιο του Ελ Καμπί

Ο Ελ Καμπί

bet365

Φαίνεται πώς ο Ολυμπιακός έχει βάλει σε καλό δρόμο την περίπτωση του νέου διετούς συμβολαίου του έμπειρου και διεθνούς Μαροκινού φορ του, Αγιούμπ Ελ Καμπί.

Ξέχωρα από κάθε άλλη μεταγραφική υπόθεση των Πειραιωτών ο Αγιούμπ Ελ Καμπί είναι - και ήταν το τελευταίο διάστημα - μία υπόθεση που αποτελεί προτεραιότητα για την ΠΑΕ Ολυμπιακός και έναν παίκτη που θέλει για τη νέα χρονιά ο κόουτς Μεντιλίμπαρ. Και πάνω σε αυτό το πλαίσιο έχουν προκύψει ιδιαίτερα καλά μηνύματα ως προς το νέο διετές συμβόλαιό του που θα του αποφέρει 5 και πλέον εκατ. ευρώ.

Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί βρίσκεται στην προετοιμασία της ομάδας έχοντας το +1 του συμβολαίου του το οποίο έχει όμως ένα μικρό buy out. Με ένα νέο συμβόλαιο θα υπάρξει άλλη βάση για τον έμπειρο σέντερ φορ. Στον Ολυμπιακό ο Ελ Καμπί είχε 50 αγώνες με 33 γκολ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα