Σαλερνιτάνα - Βόλος 0-1: Φιλική νίκη με υπογραφή Γκαρσία (vid)

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Βόλος επικράτησε με 1-0 της Σαλερνιτάνα στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης στην Ιταλία και με την παρουσία του Αχιλλέα Μπέου, δείχνοντας αρκετά καλά δείγματα γραφής.

Μία σπουδαία νίκη πήρε ο Βόλος καθώς επικράτησε της Σαλερνιτάνα με 1-0 στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης στην Ιταλία, δείχνοντας αρκετά καλά δείγματα γραφής ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε το παρών στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την ομάδα, δείχνοντας χαρούμενος για την εμφάνιση του Βόλου στο συγκεκριμένο παιχνίδι κόντρα σε κλαμπ της Serie B Ιταλίας.

Ο Γκαρθία ήταν ο άνθρωπος που σημείωσε το γκολ της νίκης όταν στο 17ο λεπτό έκλεψε την μπάλα από τον αντίπαλο στόπερ, έφυγε στην αντεπίθεση και από κοντά πλάσαρε τον Σέπε για το 0-1.

Μέχρι το φινάλε του φιλικού, δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά στο σκορ του αγώνα, με τον Βόλο να δείχνει ένα καλό πρόσωπο. Για τη Σαλερνιτάνα δεν αγωνίστηκε ο Λορέντσο Πιρόλα, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Βόλος: Σιαμπάνης (60ο Παπαδόπουλος), Καλογερόπουλος, Τριανταφύλλου (82ο Θεοχάρης), Κορρέα, Μύγας (60ο Τάχατος), Ντε Καμπς (60ο Μεντιέτα), Λυκουρίνος, Γκλάβτσιτς (82ο Δόσης), Κόμπα, Ασεχνούν, Γκαρσία (60ο Νταλιάνης).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα