Ολυμπιακός, μεταγραφές: Προς αλλαγή δεδομένων η υπόθεση Μπρέιθγουεϊτ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Προς αλλαγή δεδομένων η υπόθεση Μπρέιθγουεϊτ

Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ

bet365

Η περίπτωση του Δανού σέντερ φορ έδειχνε κλεισμένη για τον Ολυμπιακό, ωστοσο φαίνεται πώς παίρνει άλλη τροπή και πλέον απομακρύνεται.

Ο Δανός διεθνής και εμπειρότατος φορ και μεταξύ άλλων πρώην παίκτης των Μπαρτσελόνα και Εσπανιόλ σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπήρξαν είχε φτάσει στην Ελλάδα την Πέμπτη έτσι ώστε να κλείσει στους Πειραιώτες (όντας πλέον free agent). Ωστόσο δεν προκύπτουν από τις νεότερες πληροφορίες ευχάριστες ενδείξεις από το συγκεκριμένο μέτωπο. Σε αυτή τη φάση η υπόθεση του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ απομακρύνεται αντί να πηγαίνει προς ολοκλήρωση για τον Ολυμπιακό.

Την ίδια στιγμή ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο σε Insta Story του έκανε λόγο για ενδιαφέρον τουρκικών ομάδων και προσπάθειά τους να κάνουν δικό τους τον Δανό. Να υπενθυμίσουμε πώς οι ισπανικές πηγές είχαν αναδείξει αυτό το επικείμενο deal. Ένα deal που όλα δείχνουν ότι δεν θα γίνει με βάση το πώς διαμορφώνεται η υπόθεση αυτή. Εφόσον οριστικοποιηθεί η παραπάνω εξέλιξη αυτό σημαίνει πώς ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για άλλον στράικερ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα