Παναθηναϊκός: Τι λένε οι Πορτογάλοι για την απουσία του Ιωαννίδη από την ευρωπαϊκή λίστα

Παναθηναϊκός: Τι λένε οι Πορτογάλοι για την απουσία του Ιωαννίδη από την ευρωπαϊκή λίστα

Newsroom
Ο Αστέρας Τρίπολης έκλεισε τους Τσιντώτα, Άλχο και Τριανταφυλλόπουλος

bet365

Στα πρώτα θέματα των Πορτογάλων βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος για τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Μπότεφ στο πλαίσιο του β΄προκριματικού γύρου του Europa League.

Ο Φώτης Ιωαννίδης κρίθηκε ανέτοιμος για να δώσει το «παρών» στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Μπότεφ στο πλαίσιο του β΄προκριματικού γύρου του Europa League. Ο Έλληνας άσος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που αποκόμισε στον ώμο στο φιλικό της Εθνικής απέναντι στη Γερμανία, με αποτέλεσμα να μένει εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Μια είδηση την οποία... εκμεταλλεύτηκαν οι Πορτογάλοι. Η απουσία του Ιωαννίδη από την ευρωπαϊκή λίστα του «τριφυλλιού» σχολιάστηκε από τα πορτογαλικά Μέσα, με την «A Bola» και την «Record» να «παίζουν» ψηλά στη θεματολογία τους την είδηση αυτή.

Η «A Bola» δεν επεκτάθηκε και πολύ και απλώς αναφέρθηκε στην απουσία του Ιωαννίδη από την ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού τονίζοντας χαρακτηριστικά «Η απουσία δεν έχει να κάνει προς το παρόν με κάποια μεταγραφή». Από την άλλη η «Record» έδωσε μια άλλη διάσταση, καθώς στο δημοσίευμα της στέκεται στον ενδεχόμενο αποκλεισμό του Παναθηναϊκού και στις επιπτώσεις που θα μπορούσε να επιφέρει αυτό όσον αφορά το μέλλον του Ιωαννίδη στους «πράσινους».

«Εάν ο Παναθηναϊκός αποκλειστεί τότε θα χρειαστεί να προχωρήσει σε πωλήσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά το πορτογαλικό Μέσο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα