Παναθηναϊκός: Κατηγορηματική διάψευση του Τριφυλλιού για Αντούνα

Παναθηναϊκός: Κατηγορηματική διάψευση του Τριφυλλιού για Αντούνα

Newsroom
Ο Αντούνα

bet365

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παναθηναίκού στα δημοσιεύματα από το Μεξικό που τον συνδέουν με τον Ουριέλ Αντούνα, με τους «πράσινους» να διαψεύδουν κατηγορηματικά τα σενάρια των Μεξικανών.

Σε χρόνο dt διέψευσε τα σενάρια των Μεξικανών περί Ουριέλ Αντούνα ο Παναθηναϊκός. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα δημοσίευμα από το Μεξικό στο οποίο αναφέρεται πώς ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο ΠΑΟΚ, εξετάζουν την περίπτωση του 26χρονου εξτρέμ για τον οποίο έχει ακουστεί έντονα και η ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αντέδρασαν άμεσα και διέψευσαν κατηγορηματικά τα σενάρια αυτά. Από το στρατόπεδο του Τριφυλλιού τονίζεται πως ο σύλλογος δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με την περίπτωση του εξτρέμ τους Κρουζ Αζούλ και πώς δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο ούτε στο άμεσο μέλλον.

Στο Μεξικό συνηθίζουν πάντως να δημιουργούν μεταγραφικά σενάρια από το πουθενά και δεν προκαλεί εντύπωση η ιστορία με τον Αντούνα τον οποίο τα Μέσα της πατρίδας του τον... στέλνουν συνεχώς στην Ελλάδα, αλλάζοντας κάθε μέρα τον προορισμό του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα