ΑΕΚ: Ημέρα ιατρικών για Λαμέλα για να ντυθεί και επίσημα στα «κιτρινόμαυρα»

ΑΕΚ: Ημέρα ιατρικών για Λαμέλα για να ντυθεί και επίσημα στα «κιτρινόμαυρα»

Ο Ερικ Λαμέλα

bet365

Ο Έρικ Λαμέλα περνάει το Σάββατο από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις μαζί με τον Μόουζες Οντουμπάτζο. Αργά το απόγευμα του Σαββάτου ή την Κυριακή η ανακοίνωση για τον Αργεντινό σταρ από την ΑΕΚ.

Αποθεωτική ήταν η υποδοχή του Έρικ Λαμέλα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τους οπαδούς της ΑΕΚ. Ο 32χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός απόλαυσε τον... χαμό που έκαναν για χάρη του οι εκστασιασμένοι φίλοι των κιτρινόμαυρων και είναι πλέον έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Σήμερα Σάββατο ο Λαμέλα περνάει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, μαζί με τον Μόουζες Οντουμπάτζο ο οποίος ολοκληρώνει τα εργομετρικά, με τον 31χρονο Άγγλο μπακ από χθες το απόγευμα να βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι ακόμα δεδομένη η ώρα που θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εξετάσεις, συνεπώς δεν είναι βέβαιο το αν η ανακοίνωση του Λαμέλα από την ΠΑΕ ΑΕΚ βγει σήμερα ή αν θα πάει για την Κυριακή.

Ο Οντουμπάτζο ήδη έχει ανακοινωθεί με διετές συμβόλαιο, ωστόσο τόσο αυτός όσο και ο Λαμέλα έπειτα από την ολοκλήρωση των ιατρικών θα προχωρήσουν σε παρουσίαση με βίντεο και φωτογράφιση στην OPAP Arena.

Ανάλογα με το τι ώρα λοιπόν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις με Λαμέλα πάνω στο τριετές συμβόλαιο που έχει συμφωνήσει, είτε αργά το απόγευμα του Σαββάτου είτε αύριο την Κυριακή.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα