Ολυμπιακός, μεταγραφές: Χάλασε του Μπρέιθγουεϊτ και επιστρέφει στη Βαρκελώνη σύμφωνα με τον Ρομάνο

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Χάλασε του Μπρέιθγουεϊτ και επιστρέφει στη Βαρκελώνη σύμφωνα με τον Ρομάνο

Newsroom
Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ

bet365

Το deal του Ολυμπιακού με τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ δεν ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Δανός φορ επιστρέφει στη Βαρκελώνη για να εξετάσει νέες προτάσεις.

Όλα δείχνουν πλέον πώς η μεταγραφή του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ στον Ολυμπιακό δεν θα ολοκληρωθεί. Παρότι ο Δανός επιθετικός βρισκόταν στην Αθήνα από το βράδυ της Πέμπτης, η υπόθεση βρήκε πολλά εμπόδια στην πορεία και τελικώς η μεταγραφή δεν προχωράει για τους «ερυθρολεύκους».

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η μεταγραφή του έμπειρου επιθετικού στον Ολυμπιακό δεν ολοκληρώθηκε λόγω διαφωνιών των δύο πλευρών στους όρους του συμβολαίου. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα δεν υπέγραψε και μάλιστα ήδη βρίσκεται στο αεροπλάνο με προορισμό τη Βαρκελώνη.

Ο Μπρέιθγουεϊτ φέρεται να έχει στα χέρια του και άλλες προτάσεις και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να εξετάσει όλα τα δεδομένα και να αποφασίσει. Για τον Ολυμπιακό αυτό σημαίνει πως ο σύλλογος θα κινηθεί για άλλον επιθετικό ώστε να κλείσει άμεσα την υπόθεση αυτή.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα