Παναθηναϊκός: Στα ραντάρ ο Ζότα Σίλβα και η δύσκολη περίπτωση του Πελίστρι

Παναθηναϊκός: Στα ραντάρ ο Ζότα Σίλβα και η δύσκολη περίπτωση του Πελίστρι

Ο Ζότα Σίλβα

bet365

Ο διεθνής Πορτογάλος εξτρέμ, Ζότα Σίλβα της Γκιμαράες και ο διεθνής Ουρουγουανός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φακούντο Πελίστρι είναι δύο από τις περιπτώσεις που απασχολούν τον Παναθηναϊκό.

O Παναθηναϊκός προσπαθεί να καλύψει το ποιοτικό κενό που υπάρχει στα άκρα της επίθεσής του με κινήσεις που θα τον ανεβάσουν επίπεδο και δύο από τις περιπτώσεις που τον απασχολούν αφορούν τους Ζότα Σίλβα και Φακούντο Πελίστρι.

Ο 25χρονος Ζότα Σίλβα ανήκει στην Γκιμαράες, είναι διεθνής με την Εθνική Πορτογαλίας και πέρσι σε 42 παιχνίδια, είχε 15 γκολ και 7 ασίστ. Η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το Transfermarkt φτάνει στα 12 εκατομμύρια ευρώ και είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση.

Από την άλλη, ο Φακούντο Πελίστρι που το όνομά του αποκαλύφθηκε στην Ουρουγουάη στις 23 Ιουνίου και τον γνωρίζει άριστα ο Αλόνσο από την Εθνική, αποτελεί μία από τις υποθέσεις που απασχολούν το Τριφύλλι.

Και αυτή με πάρα πολύ υψηλό δείκτη δυσκολίας. Ανήκει στην Γιουνάιτεντ, βρίσκεται στη πόρτα της εξόδου και ήταν βασικός στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα.

Παράλληλα, υπάρχουν παίκτες-ανάλογου βεληνεκούς- που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές μαζί τους αλλά δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα