«Ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον Τισουντάλι»

«Ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον Τισουντάλι»

Newsroom
Ο Τισουντάλι της Γάνδης

bet365

Στο Βέλγιο συνδέουν ξανά τον ΠΑΟΚ με την περίπτωση του επιθετικού της Γάνδης, Ταρίκ Τισουντάλι και μάλιστα κάνουν λόγο για συζητήσεις με τον Μαροκινό φορ.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιέρι τονίζει πως μετά το ενδιαφέρον της Αλ Σαμπάμπ, ο ΠΑΟΚ όχι μόνο εξετάζει την περίπτωση του Τισουντάλι, αλλά έχουν ξεκινήσει και επαφές με την πλευρά του παίκτη.

Η Γάνδη, σύμφωνα με όσα τονίζονται στο ρεπορτάζ, είναι θετική στην παραχώρηση του 31χρονου Μαροκινού φορ, ο οποίος έχει τοποθετηθεί στην transfer list του βελγικού συλλόγου.

Ο Τισουντάλι, που μετράει 14 εμφανίσεις και δύο γκολ με την Εθνική ομάδα του Μαρόκου, δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Γάνδη ως το καλοκαίρι του 2026. Τη σεζόν που μας πέρασε ήταν αρκετά παραγωγικός σκοράροντας 21 γκολ και έχοντας και 12 ασίστ σε 51 εμφανίσεις με τη βελγική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα