Φιλικά προετοιμασίας: Έμειναν στο 1-1 ο Asteras Aktor με τον Λεβαδειακό

Από το φιλικό

bet365

Σε ένα φιλικό προετοιμασίας που οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο σκορ ο Λεβαδειακός μπόρεσε να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1 του συγκεκριμένου ματς.

Στο 1-1 έμειναν στο μεταξύ τους φιλικό ο Asteras Aktor με τον Λεβαδειακό. Στο α' μέρος ο Αστέρας είχε δοκάρι αλλά και ο Λεβαδειακός απείλησε τον αντίπαλό του.

Στο 21' ο Καλτσάς βρήκε τον Μάντζη, ο οποίος πλάσαρε τον Γκροφ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 28' ήταν σειρά των φιλοξενουμένων να βγάλουν φάση. Ο Πεδρόσο βγήκε τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο, προσπάθησε να... κρεμάσει τον πορτιέρε των Αρκάδων και εν τέλει η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 57ο λεπτό ο Αστέρας σκόραρε. Επειτα από κόρνερ του Μουνιόθ, ο Καστάνιο πήρε την κεφαλιά και η μπάλα έφτασε στον Τζανδάρη που έκανε την προσπάθεια με τη μπάλα να βρίσκει στον Κάσσο και από εκεί στα δίχτυα και έτσι ήταν αυτογκόλ.

Στο 75' μετά από μια φάση διαρκείας, ο Ρόμο 'νίκησε' τον Τσιντώτα κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Ο Τσιντώτας απέκρουσε την πρώτη προσπάθεια των Βοιωτών αλλά όχι και τη 2η που έφερε το 1-1.

Asteras Aktor: Παπαδόπουλος, Άλχο, Αλάγκμπε, Γκρόζντανιτς, Χουχούμης, Ρέντζιτς, Γιαμπλόνσκι, Καλτσάς, Ζουγλής, Παλάσιος και Μάντζης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Τσιντώτας, Άλβαρες, Καστάνιο, Γκαρθία, Τριανταφυλλόπουλος, Τζανδάρης, Μουνιόθ, Μπαρτόλο, Ρεγκίς, Τζίμας και Φαραϊ.

Λεβαδειακός: Γκροφ, Βήχος, Τσάπρας, Λιάγκας, Εραμούσπε, Μεχία, Λαμαράνα, Πεδρόσο, Συμελίδης, Μπάλζι και Κωστή.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Γκαραβέλης, Πλέγας, Νικολιάς, Χαμόν, Γιαμίν, Κασσός, Κασέμι, Τσάρας, Ρόμο, Γουέλερ και Σαβάλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα