Asteras Aktor: Στην Τρίπολη ο Άνταμ, είδε το φιλικό με τον Λεβαδειακό 

Asteras Aktor: Στην Τρίπολη ο Άνταμ, είδε το φιλικό με τον Λεβαδειακό 

Ο Ανταμ

bet365

Ο Μάρτιν Άνταμ βρίσκεται στην Τρίπολη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Asteras Aktor και μάλιστα είδε από κοντά το φιλικό με τον Λεβαδειακό.

Ο Asteras Aktor είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του αντικαταστάτη του Χουάν Μιριτέλο. Εκλεκτός των Αρκάδων είναι ο Μάρτιν Άνταμ, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται αυτές τις ώρες στην Τρίπολη.

Όπως προκύπτει ο διεθνής Ούγγρος σέντερ φορ έδωσε το παρών στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" το απόγευμα του Σαββάτου (20/7) και παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο της φιλικής ισοπαλίας με τον Λεβαδειακό.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται, άνευ απροόπτου να ολοκληρωθεί η υπόθεση του Άνταμ, η οποία ακόμα δεν έχει τελειώσει τυπικά.

Στην πατρίδα του έχει παίξει σε Βασάς, Καποβάρ, Πακσί και την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Ουλσάν της Κορέας (67 συμμετοχές, 24 γκολ, 9 ασίστ). Με το εθνόσημο της χώρας του έκανε 24 συμμετοχές.

 

Μετά και την ολοκλήρωση της απόκτησης του αντί-Μιριτέλο ο Asteras Aktor θα εστιάσει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Θυμίζουμε πως στο Gazzetta διαβάσατε πως «παίζουν» οι περιπτώσεις των Μαρκ Ταμάς - Σιμόν Ντελί.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα