Οντουμπάτζο: «Θα παίζω με πάθος και συναίσθημα, χρωστάω πολλά στον Αλμέιδα που με ήθελε στην ΑΕΚ» (vid)

Οντουμπάτζο: «Θα παίζω με πάθος και συναίσθημα, χρωστάω πολλά στον Αλμέιδα που με ήθελε στην ΑΕΚ» (vid)

Newsroom
Ο Μόουζες Οντουμπάτζο της ΑΕΚ

bet365

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο Μόουζες Οντουμπάτζο δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ματίας Αλμέιδα.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα εδώ και μερικές μέρες ο Μόουζες Οντουμπάτζο, ο οποίος ολοκλήρωσε τα τυπικά της μεταγραφής του στην Ένωση, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026. Ο 31χρονος Άγγλος δεξιός μπακ ανέφερε στο ΑΕΚ TV κατά την παρουσίασή του στην OPAP Arena ότι θα παίζει με την ψυχή του για την ΑΕΚ, ενώ πρόσθεσε ότι χρωστάει πολλά στον Ματίας Αλμέιδα, καθώς αποτέλεσε προσωπική του επιλογή.

«Γεια σας, είμαι ο Μόουζες Οντουμπάτζο, επιτέλους είμαι εδώ. Ανυπομονώ να φορέσω αυτή τη φανέλα. Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα. Ήταν μια εύκολη απόφαση να έρθω στην ΑΕΚ. Έπειτα από δυο χρόνια που έρχομαι εδώ ως αντίπαλος, είμαι επιτέλους μέλος αυτής της οικογένειας. Κάθε φορά που φοράω αυτή τη φανέλα θα παίζω με πάθος και συναίσθημα. Χρωστάω πολλά στον προπονητή που με ήθελε και με έφερε εδώ. Μου αρέσει το στιλ του προπονητή και πραγματικά πιστεύω ότι θα επωφεληθώ πολύ παίζοντας με αυτόν τον τρόπο. Θα τα πούμε στο γήπεδο. Μόνο ΑΕΚ», τόνισε.

Ο Οντουμπάτζο στην OPAP Arena συναντήθηκε και με τον Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος στο βίντεο λέει στον Άγγλο δεξιό μπακ για την ΑΕΚ: «Αυτή είναι οικογένεια».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα