Gazzetta dello Sport: «Ο Κορέα θα πωληθεί, ΑΕΚ και Ρίβερ πάνω από όλους»

Gazzetta dello Sport: «Ο Κορέα θα πωληθεί, ΑΕΚ και Ρίβερ πάνω από όλους»

Ο Κορέα

bet365

Νέο ιταλικό δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την Gazzetta dello Sport διατηρεί πολύ... ζεστό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Χοακίν Κορέα.

Το όνομα του Αργεντινού επιθετικού της Ίντερ, Χοακίν Κορέα όπως είναι γνωστό απασχολεί την ΑΕΚ και είναι σχεδόν καθημερινά τα δημοσιεύματα από την Ιταλία που αναφέρονται σε αυτό.

Τελευταίο εκείνο από την Gazzetta dello Sport το οποίο αναφέρει με βεβαιότητα ότι ο Κορέα αναμένεται να πωληθεί από την Ίντερ μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα όπως προσθέτει, το προβάδισμα ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους έχουν η ΑΕΚ και η Ρίβερ Πλέιτ που κοντράρονται για την υπογραφή του. «Ο Κορέα δεν υπολογίζεται από το τεχνικό επιτελείο της Ίντερ και πάνω απ’ όλους τους μνηστήρες του που τον θέλουν είναι η ΑΕΚ και η Ρίβερ Πλέιτ», υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα