«Ο ΠΑΟΚ παίρνει τον Τσάλοφ πληρώνοντας τη ρήτρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

«Ο ΠΑΟΚ παίρνει τον Τσάλοφ πληρώνοντας τη ρήτρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Newsroom
Ο Φέντορ Τσάλοφ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

bet365

Ρώσος δημοσιογράφος παρουσιάζει σχεδόν ολοκληρωμένη τη μεταγραφή του επιθετικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φεντόρ Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ.

Η περίπτωση του Φεντόρ Τσάλοφ τις τελευταίες μέρες ήρθε ξανά στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τον Ρώσο ρεπόρτερ Ιβάν Καρπόφ, ο 26χρονος επιθετικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Όπως ανέφερε ο Καρπόφ στο Telegram: «Ο Τσάλοφ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ με ετήσιες απολαβές 1,3 εκατ. ευρώ συν 300.000 σε μπόνους».

Όπως προσθέτει το ρεπορτάζ από τη Ρωσία, μετά το ναυάγιο της υπόθεσης Μπρέιθγουεϊτ, ο Δικέφαλος του Βορρά προχώρησε την περίπτωση του Τσάλοφ.

Μάλιστα υπογραμμίζεται ότι «ο ΠΑΟΚ θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα των 3 εκατ. ευρώ που έχει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο συμβόλαιο του Ρώσου επιθετικού και ο τελευταίος αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή πριν τις 24 Ιουλίου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα